Web Analytics Made Easy - Statcounter

با احتساب رده بندی لیگ های برتر اروپا در حال حاضر سردار آزمون، عزت اللهی و محمدی بین لژیونرهای کشورمان در باشگاه های قاره سبز در بهترین لیگ مشغول بازی هستند.
به گزارش جهان نيوز، ظرف سال های اخیر و با موج جدیدی که بین باشگاه های اروپایی برای جذب بازیکنان ایرانی به راه افتاد فوتبالیست های کشورمان پیش از جام جهانی 2014 برزیل بار دیگر این فرصت را یافتند تا بخت خود را در باشگاه های اروپایی بیازمایند و در تیم های این قاره توپ بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق پس از تب داغ بازی فوتبالیست های مان در تیم های کشورهای حوزه خلیج فارس رخ داد و باعث خرسندی اهالی این رشته به ویژه سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان شد. اینکه ملی پوشان مان در سطحی فوتبال بازی می کنند که به رشد فوتبال ملی مان کمک می کند.بر اساس این گزارش، با نگاهی به جایگاه بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ های اروپا بهتر می توان دریافت که چه بازیکنی در چه سطحی از فوتبال این قاره مشغول بازی کردن است و یا برای رسیدن به آن دست و پا می زند. یکی مانند مهدی طارمی که در این مدت اصرار داشت به لیگ یونان رفته و آنجا فوتبال بازی کند.
برترین لیگ
لالیگا اسپانیا در رنکینگ برترین لیگ های اروپا از هر نظر در جایگاه اولی قرار گرفته است. لیگی با بیشترین مخاطب، بالاترین گردش مالی، پرافتخارترین تیم ها در سطح قاره و خلاصه از هر نظر در بهترین شرایط است. این لیگ با 104.998 امتیاز در این رده بندی بالاتر از آلمان و انگلیس قرار دارد.



لیگ روسیه
لیگ روسیه همان لیگی است که ما بیشترین لژیونر را ظرف دو، سه سال اخیر به آن ترانسفر کردیم. لیگی که با جهشی مطلوب به رتبه ششم رنکینگ یوفا رسید. سردار آزمون (روبین کازان)، سعید عزت اللهی و رضا شکاری (روستوف) و میلاد محمدی (ترک گروژنی) 4 بازیکن کشورمان هستند که در ششمین لیگ برتر اروپا شاغل هستند. روسیه از این حیث روند روبه رشدی هم نسبت به سال های گذشته داشته است.
لیگ پرتغال
امیر عابدزاده که در حال حاضر در باشگاه ماریتیمو پرتغال عضویت دارد از این نظر در دومین لیگ برتر بین باشگاهایی که از بازیکن ایرانی استفاده می کنند شاغل است. لیگ پرتغال پس از اسپانیا، آلمان، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و روسیه در رتبه بندی های صورت گرفته در رده هفتم ایستاده و حتی جایگاهی بهتر از هلند دارد.



لیگ بلژیک
انتقال کاوه رضایی به لیگ بلژیک و پس از آن حضور رامین رضاییان در تیم اوستنده این کشور سبب شد تا بار دیگر نام ایرانی ها در لیگ بلژیک سر زبانها بیفتد. لیگی که نهمین لیگ در جمع کشورهای اروپایی محسوب می شود. کاوه به تیم شارلروا پیوسته و احتمالا تا کمتر از یک ماه دیگر نیز مسابقات این تیم آغاز می شود. رضاییان هم که به تازگی در تست پزشکی باشگاه استونده قبول و قرارداد دوساله ای با این باشگاه منعقد کرد تا به فوتبالش در این لیگ ادامه دهد.



لیگ ترکیه
لیگ ترکیه نیز در این سالها به ویژه ظرف پارسال و امسال جزو لیگ هایی بشمار می رفت که خیلی از بازیکنان ایرانی برای بازی در آن ابراز تمایل می کردند. ترکیه در رده دهم این جدول قرار دارد. فصل پیش ما سجاد شهباززاده را در این لیگ داشتیم و البته رضاییان و طارمی هم تا آستانه تمرین برای یکی از باشگاه های ترکیه پیش رفتند.
لیگ هلند
جایی که جهانبخش و قوچان نژاد در آن توپ می زنند هم در زمره لیگ های برتر اروپا محسوب می شود اما در فصل گذشته با افت فاحشی مواجه شد! از این نظر که لیگ فوتبال هلند پیشتر در جمع 10 لیگ برتر اروپا بود اما حالا با چند پله سقوط به رده سیزدهم نزول کرده است. علیرضا جهانبخش که لژیونر اصلی ایران در این لیگ محسوب می شود در تیم آلکمار توپ می زند. البته رضا قوچان نژاد هم دیگر ایرانی شاغل در این لیگ است که از ایران لژیونر نشده و شرایطی مشابه با اشکان دژاگه دارد. لیگ هلند بعد از بلژیک و ترکیه در این جدول جای دارد.



لیگ یونان
لیگی که این سالها به یکی از لیگ های مورد نظر برای حضور بازیکنان ایرانی تبدیل شده لیگ یونان است. لیگی که در این رده بندی مکان چهاردهم را به خود اختصاص داده و از نظر کیفیت در شرایط مطلوبی نیست. مسعود شجاعی و احسان حاج صفی در تیم پانیونیوس عضویت دارند و کریم انصاریفرد هم بازیکن تیم المپیاکوس بشمار می رود. مهدی طارمی نیز که به شدت پیگیر راهیابی اش به این لیگ بود اما نهایتا در پرسپولیس ماندگار شد. در این باره که ایرانی ها متمایل به بازی در این لیگ شده اند باید این را هم در نظر داشت که به تازگی اشکان دژاگه کاپیتان تیم ملی فوتبالمان نیز برای بازی در لیگ یونان ابراز تمایل کرده است!



لیگ کرواسی، سوئد و نروژ!
علی کریمی که از تیم دیناموزاگرب کرواسی به صورت قرضی به لوکوموتیو زاگرب رفته بود در لیگ شانزدهم اروپا توپ می زند. علیرضا حقیقی دروازه بان پیشین تیم ملی و پرسپولیس هم که در تیم اف سی اسکیلستونا توپ می زند همراه با این تیم در رده بیست و یکم رده بندی لیگ های برتر یوفا جای دارد. پیش از آن هم سوشا مکانی در لیگ نروژ مشغول شده بود! لیگی که در رنکینگ سال جاری فوتبالی جایگاهی بهتر از بیست و پنجم را به خود اختصاص نداده است.

منبع:مشرق

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2

پس از عرضه موفق اولین نسخه از کنسول پلی‌استیشن، سونی راه آینده خود در عرضه جهان دیجیتال را پیدا کرد.

اختصاصی طرفداری - دومین کنسول بازی ویدیویی خانگی سونی که PlayStation 2 یا به اختصار PS2 نامیده می‌شود، در سال 2000 عرضه شد. پیشرفت خیره‌ کننده چه در بخش سخت افزار و چه در نرم افزار، باعث شد این کنسول تنها در عرض پنج سال از زمان عرضه بیش از 100 میلیون نسخه فروش داشته باشد (برای مقایسه باید بدانید که کنسول PS5 پس از چهار سال از زمان عرضه تنها 50 میلیون نسخه فروش داشته است). همچنین این رقم تا پایان سال 2013 که سونی به صورت رسمی از این کنسول پشتیبانی می‌کرد، به عدد شگفت انگیز 156 میلیون نسخه رسید. پلی‌استیشن 2، بی‌شک برترین کنسول تاریخ بازی‌های ویدیویی است. تغییری که این کنسول با خود به همراه آورد، شاید تا سال‌ها در این صنعت تکرار نشود؛ چرا که میزان فروش، محبوبیت و البته موفقیت پلی استیشن 2، مواردی است که کم‌تر کنسولی می‌تواند به آن‌ها دست پیدا کند.

پرفروش‌ترین بازی این کنسول، جی تی اَی: سن آندریاس با فروش حدود 27 میلیون نسخه بود. همچنین آخرین بازی که برای آن عرضه شد PES 2014 بود. در این فهرست به معرفی پنج بازی برتر این کنسول می‌پردازیم. نسبت به سایر نسخه‌های PlayStation، به دلیل حدود 14 سال مداوم تولید و پشتیبانی، کنسول PlayStation 2 قاعدتاً دارای گستره‌ بازی‌های بسیار بیشتری است و همین موضوع انتخاب چند بازی خوب را سخت می‌کند و به همین دلیل بسیاری از شما خوانندگان این مطلب ممکن است با انتخاب این بازی‌ها مخالف باشید. لطفا از بخش نظرات استفاده کنید و پنج بازی برتر را به انتخاب خودتان با ما به اشتراک بگذارید.

بهترین بازی مجموعه متال گیر؛ سفر مخفی‌ به عمق میدان تاریخ سیاسی نوین Metal Gear Solid 3: Snake Eater

نام بازی: Metal Gear Solid 3

سال انتشار: 2004

نام ناشر: کونامی

میزان فروش: 4 میلیون نسخه

بازی Metal Gear Solid 3 یک بازی ویدیویی در سبک مخفی‌کاری و اکشن به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی هیدئو کوجیما است.‌ به مانند نسخه‌های پیشین این سری، گیمر کنترل شخصیت اسنیک را به دست گرفته و باید بدون شناسایی شدن از خطوط دشمن عبور کند. اگر چه اسنیک دارای سلاح‌های گوناگونی است و می‌توان دشمنان را با این سلاح‌ها نیز از پای درآورد، اما تأکید بازی در استفاده از مخفی‌کاری و اجتناب از مبارزه و استفاده از این سلاح‌ها است. تفاوت آن با نسخه‌های قبلی این است که این بازی یک پیش‌درآمد برای مجموعه است که داستان آن در دوران جنگ سرد و در دهه 1960 رخ می‌دهد. اسنیک مأموریت دارد تا به اتحاد جماهیر شوروی نفوذ کند و یک جناح نظامی سرکش به نام واحد کبرا را از میان ببرد.

این بازی دارای یک سیستم استتار جدید بود که به بازیکن اجازه می‌دهد با محیط اطراف خود ترکیب شود و به طور موثرتری از شناسایی دشمن فرار کند؛ مثلا می توانید وانمود کنید که یک جعبه مقوایی هستید! جنبه‌های بقا محور بازی، مانند تغذیه با شکار حیوانات و درمان جراحات وارده، لایه جدیدی از عمق و واقع گرایی را به تجربه گیم پلی اضافه کرد. بازی Snake Eater همچنین شامل چند باس فایت نمادین مانند The End بود که در آن باید راهی برای پیشی گرفتن از یک پیرمرد تک تیرانداز بسیار ماهر که حتی می‌تواند چندین روز را بدون آب و‌ غذا در یک نقطه بی‌حرکت بماند پیدا کنید. این بازی فوق العاده است و باید هر گیمری آن را امتحان کند. به هر حال این بازی یکی از بهترین نسخه های سری متال گیر است که برای افرادی که قصد ورود به این جهان را دارند، بسیار مناسب است. موفقیت این بازی نه تنها به گرفتن نمرات بالا از منتقدان خلاصه نمی‌شود بلکه فروش بالای آن‌ در سراسر جهان نیز نمودی از موفقیت این بازی است.

 

کنسول پلی‌استیشن 2 این امکان را داشت تا با اضافه کردن برخی تجهیزات، آن را به یک کامپیوتر لینوکس تبدیل کنید!

سن آندریاس تجربه غرق در یک بازی جهان‌باز با داستانی از دوستی و خیانت Grand Theft Auto: San Andreas

نام بازی: Grand Theft Auto: San Andreas

سال انتشار: 2004

نام ناشر: راک استار گیمز

میزان فروش: 27.5 میلیون نسخه

از مجموعه جهان GTA سه بازی برای کنسول PS2 منتشر شد که به ترتیب GTA III در سال 2001، GTA Vice City در سال 2002 و GTA: San Andreas در سال 2004 هستند. به دلیل کیفیت مطلوب بازی‌های راک استار هر کدام از این سه بازی می‌توانستند در این فهرست حضور داشته باشند، اما به ناچار باید یک بازی را انتخاب می‌کردیم که قطعا انتخاب ما سن آندریاس است؛ چون بازی کاملتری نسبت به دو نسخه دیگر به حساب می‌آید. این بازی داستان «سی‌جی» را دنبال می‌کند که پس از قتل مادرش به خانه بازمی‌گردد و در حالی که با مقامات فاسد و جنایتکاران قدرتمند درگیر می‌شود، به باند سابق خود و زندگی جنایتکارانه‌اش کشیده می‌شود.

در این بازی علاوه بر ارجاع به عناصر و مکان‌های واقعی، به داستان‌ها و حوادث واقعی نیز می‌پردازد؛ همچون رقابت بین باندهای خلافکاران، همه‌گیری کراک در ایالات متحده آمریکا در دههٔ 80 میلادی و... . نکته دیگر در انتخاب این بازی این است که به عنوان پنجمین قسمت از سری بازی GTA برخی عناصر گیم پلی امروزی این سری جهان‌باز در این بازی معرفی شده است. از جمله مکانیزم‌ سبک نقش‌آفرینی، گزینه‌های سفارشی سازی ظاهر لباس و وسایل نقلیه، یک مجموعهٔ وسیع از فعالیت‌ها و مینی‌گیم‌ها و انجام قمار. همچنین باید دقت کرد که این بازی با فروش بیش از 27.5 میلیون نسخه پر‌فروش ترین بازی کنسول PS2 نیز به حساب می‌آید. به هر حال بازی GTA San Andreas نه تنها یکی از بهترین آثار راکستار است، بلکه یکی از برترین بازی‌های تاریخ صنعت گیم هم به حساب می‌آید.

 

پلی استیشن 2 در سال ۲۰۰۰ عرضه شد و در سال ۲۰۰۶، کنسول پلی استیشن ۳ جای آن را گرفت؛ اما سونی پشتیبانی از این کنسول را متوقف نکرد و تا سال 2013 برای آن بازی عرضه می‌کرد.

به دنبال نجات دختر رئیس جمهور در جهان آخرالزمانی رزیدنت ایول Resident Evil 4

نام بازی: Resident Evil 4

سال انتشار: 2005

نام ناشر: کپکام

میزان فروش: 12.3 میلیون نسخه

اگر عاشق بازی‌های ترسناک هستید، امکان ندارد که با سری رزیدنت اِیول آشنا نباشید و اگر طرفدار این مجموعه هستید پس کاملا در جریان هستید که نسخه چهارم این بازی ترسناک و بقا محور بهترین و محبوب‌ترین نسخه از این جهان به شمار می‌رود که در سال 2005 ابتدا برای نینتندو و سپس برای پلی‌استیشن 2 عرضه شد. رزیدنت ایول ۴ امتیازات بسیار بالا و تحسین‌های زیادی را دریافت کرد؛ مثلا میانگین امتیازات این بازی در متاکریتیک ۹۶ است و حتی به عنوان بهترین بازی سال ۲۰۰۵ انتخاب شد. داستان بازی به ۶ سال پس از نابودی شهر راکون مربوط می‌شود. شخصیت اصلی بازی لیان باید نخستین مأموریت خود را در قالب مسئولیت جدید یعنی حضور در تیم حفاظت از رئیس جمهور آمریکا انجام دهد. اشلی گراهام، دختر رئیس‌جمهور آمریکا، توسط گروهی نامشخص ربوده شده‌ است. لیان وظیفه دارد او را نجات داده به وطن بازگرداند.

اطلاعات جاسوسی نشان می‌دهد دختری که بسیار شبیه اشلی است، در یک دهکده دیده شده‌ است. بدون شک بازی Resident Evil 4 یکی از بهترین بازی های ترسناک تمام دوران است. هر‌ چند در بیشتر اوقات در بازی ژانر اکشن از درونمایه ترسناک آن پیشی می‌گیرد، اما عناصر بسیار ترسناکی نیز در بازی وجود دارد. یکی از نکات منفی بازی اشلی است که از او به عنوان آزاردهنده ترین NPC تمام دوران یاد می‌شود و بازی را به یک ماموریت اسکورت طاقت فرسا تبدیل می‌کند. بیشتر مواقع اشلی خود را در معرض خطر قرار می‌دهد و سپس هیچ تلاشی برای فرار یا مبارزه نمی‌کند و یا در بقیه مواقع دشمن او را می‌گیرد و سعی می‌کند او را با خود ببرد. با تمام آنچه گفته شد، RE4 توانست تاثیر زیادی در ژانر وحشت داشته باشد. بازسازی این بازی در سال 2023 نیز بسیار مورد تحسین قرار گرفت و برخی ادعا می‌کنند که یکی از بهترین بازسازی های تمام دوران است.

 

یک گیمر به نام Dan Holmes که از طرفداران کنسول پلی استیشن ۲ بود، تصمیم گرفت نام خود را به پلی استیشن 2 تغییر بدهد!

 

پنجه در پنجه خدایان باستانی با داستان اساطیری کریتوس God of War 2

نام بازی: God of War 2

سال انتشار: 2007

نام ناشر: سونی

میزان فروش: 4.2 میلیون نسخه

اگر یک‌ بازی هک اند اسلش به سبک انتقام‌جویی و داستان‌سرایی به روایت اساطیر یونان باستان می‌خواهید، خدای جنگ‌ اینجاست جایی که کریتوس بدون رحم به مبارزه ادامه می‌دهد. داستان این بازی در مورد شخصیتی اساطیری به نام کریتوس است. او در یکی از نبردهای خود مردم یک روستا را نابود می‌کند و بعدا متوجه می‌شود همسر و فرزندانش نیز در میان مردم روستا بودند. پس از مدتی متوجه می‌شود آرس، مقصر این حادثه است. کریتوس از این حادثه به خشم قابل درکی می رسد و تنها هدف او گرفتن انتقام است. در این راه او با هیولاهای بی‌شماری مبارزه می‌کند.

بازی‌های جدیدتر God of War بر داستان‌گویی حماسی و اسطوره‌ای تمرکز دارند. در حالی که چند بازی اول تماماً به اکشن و مبارزات خشونت آمیز تکیه داشت. اشتباه برداشت نکنید قسمت‌های جدید دارای موسیقی و روایت شگفت انگیزی هستند؛ اما جایی که کریتوس می‌درخشد یک کلمه است: مبارزه. نکته جالب در مورد خدای جنگ ۲ این است که این بازی در سال 2007 برای پلی استیشن 2 عرضه شد. این در حالی بود‌ که چند ماه قبل کنسول پلی استیشن 3 به بازار آمده بود؛ با این حال این بازی برای PS2 عرضه شد و‌ دلیل آن هم به گفته سازندگان این بود که در آن زمان بیش از 100 میلیون دستگاه PS2 در بازار وجود داشت و بازار آن قطعا بسیار بهتر بود. سری God of War از زمان عرضه اولین نسخه‌اش تا به امروز همواره جزو بهترین و ماندگار‌ترین عنوان‌های تاریخ صنعت بازی بوده است. نام شخصیت اصلی آن، یعنی کریتوس نیز نامی آشنا در میان تمامی گیمر‌های قدیمی و جدید است.

 

پلی‌استیشن 2 از نتفلیکس پشتیبانی می‌کرد. این کنسول قادر بود تا با نصب یک برنامه مخصوص از طریق یک دیسک اختصاصی، فقط و فقط در کشور برزیل از سرویس نتفلیکس پشتیبانی کند. اما چرا نتفلیکس و چرا تنها در برزیل؟ هیچوقت به این دو‌ سوال جواب داده نشد.

 

غول کشی در سرزمین ممنوعه Shadow of The Colossus

نام بازی: Shadow of The Colossus

سال انتشار: 2005

نام ناشر: سونی

میزان فروش: 3 میلیون نسخه

بازی دربارهٔ شخصیتی به نام واندا است که همراه اسب باوفایش آگرو، وارد سرزمین ممنوعه می‌شود. در آنجا متوجه می‌شود یک دختر در طلسمی گرفتار شده که با نابود کردن 16 هیولای کلوسوس می‌توان او را نجات داد. سلحشور جوان این چالش را می‌پذیرد و تصمیم می‌گیرد تا این دختر را نجات دهد. شاید بسیاری از گیمر‌های نوجوان این بازی را به یاد نیاورند و از حضور این بازی در صدر لیست تعجب کنند. دلیل این انتخاب گرافیک خیره‌کننده، موسیقی متن شاهکار و داستانی تاریک و عمیق است.

در این بازی که بسیاری آن را پیشگام و جلوتر از زمان خود می‌دانند، بازیکن باید 16 باس را شکست دهد و نکته جالب اینکه هر کدام از آن ها به تنهایی با یک مکانیزم جدا قابل شکست دادن هستند و این خود چالشی بسیار بزرگ برای گیمر است. این بازی در زمان عرضه هیچگونه شباهتی با بازی‌های قبلی یا هم نسل خود نداشت و زمانی متوجه داستان عالی این بازی می‌شوید که پس از کشتن تمام غول‌ها به پایان احساسی بازی برسید و چنان تحت تاثیر آن قرار بگیرید که لذت تجربه Shadow of the Colossus و همچنین کیفیت بالای داستان خاص آن تا مدت‌ها از ذهن‌تان پاک نشود. پس از گذشت ۱۳ سال از انتشار نسخه اصلی و در سال 2018 این بازی در قالب یک ریمستر برای پلی‌استیشن 4 منتشر شده است.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • صعود تیم لژیونرهای ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • برد شیرین عالمیان مقابل حریف عنوان‌دار اروپایی
  • صعود عالمیان به مرحله سوم گرند اسمش عربستان با شکست حریف مطرح اروپایی
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • بهترین بازی‌های لیگ ایران آبکی از آب درآمد!
  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • پیشنهادات اروپایی برای رونالدینیوی قطری‌ها